:: Biografie

ANDY CALLISTER 

:: Website 
www.andycallister.com

:: Boeken
 
info@antillianstars.com

HOME

CATEGORIE

Andy Callister werd in 1976 geboren op Curaçao.

Andy is DJ, producer en organisator. In de jaren negentig was hij vooral bezig met hardcore gerelateerde muziek, waarbij hij veel met Paul Elstak en MC Dart heeft gewerkt. Op een gegeven ogenblik trok die stroming hem minder, omdat die erg aan het verruwen was. Toen is Andy overgestapt naar garage. Hij heeft meegewerkt aan feesten als Speedfreax, Bubbleclub en Now&Wow. Samen met Carlos Silva heeft hij enkele albums uitgebracht, waaronder 'Revolucion'. In zijn hardcoreperiode werkte hij in heel Europa.

Samen met twee partners bouwt Andy aan een aantal concepten en produceren ze vooral veel muziek. Dream Believers zoals het productiehuis heet, heeft als visie dat het nog steeds mogelijk is om het onmogelijke te laten plaatsvinden op feesten. Zo organiseerden  ze 'Real Hot' en daar trad de Amerikaanse R&B grootheid Montell Jordan op. Dat is in Nederland en zeker in Rotterdam uniek. Met Dream Believers willen ze ook internationaal gaan werken.

Andy is veelzijdig, maar toen hij vanuit de garage scene meer wilde gaan doen met house merkte hij, dat het toch vrij lastig kan zijn om anders bekend te worden. Veel mensen kende hem vooral als 'Garage DJ', toen die stroming niet meer 'in' was, werden zijn DJ werkzaamheden minder. Nu heeft hij daar gelukkig geen last meer van, maar het speelt nog steeds een kleine rol, zelfs tien jaar later.