:: Biografie

CACHÉ DE LUXE 

:: Website 
www.cachedeluxe.com

:: Boeken
 
info@antillianstars.com

HOME

CATEGORIE

Orquesta Caché is een gezellige caraïbische band, bestaande uit 14 talentvolle jonge muzikanten die elke keer als ze optreden zorgen voor een ware show. Het merendeel van de muzikanten is afkomstig van het zonnige eiland Curaçao, waar muziek deel uitmaakt van het dagelijks leven van de inwoners.

Orquesta Caché heeft een eigen unieke stijl van muziek ontwikkeld genaamd 'Ritmo Caché Deluxe'. Het ritme van deze Caribische stijl is aanstekelijk en zorgt voor veel dansplezier. Bovendien is Orquesta Caché in het bezit van een zeer gevarieerd repertoire en biedt de band zijn publiek ook andere caraïbische en Latijns-Amerikaanse ritmes, zoals Salsa, Merengue, Son Montuno, Bachata, Zouk, Calypso en Soca.

De 4 zangers van Caché worden begeleid door een stevige ritme sectie (piano, basgitaar, drums, timbales en congas) die samen met de vurige blazers (twee trompetten en een trombone) de aanwezigen al gauw in beweging brengt met hun opzwepende muziek.

Orquesta Caché heeft in totaal 5 CD’s opgenomen die allemaal een succes waren, in Nederland alsook in de Nederlandse Antillen en Aruba. Deze CD’s bevatten hits als 'Links Paden', 'Kasa ku mi', 'Zeta riba awa', 'Mi dushi' en 'Mamasita'.

Orquesta Caché heeft gedurende haar bestaan met verschillende bekende internationale artiesten opgetreden, zoals 'Claudius Philips & OREO, 'KASSAV','Xzibit' en 'Aventura'. Ook heeft Orquesta Caché meerdere malen opgetreden met bekende bands uit Curaçao, zoals GIO en Tune. Caché, karisia pa bo orea! (Caché streelt uw oren!)