:: Biografie

EPHREM J 

:: Website 
www.AntillianStars.com

:: Boeken
 
info@antillianstars.com

HOME

CATEGORIE

Ephrem Ocalia jr. werd geboren op Curaçao.

Ephrem J werd bekend als voorzanger van de formatie Guess en daarna als soloartiest. Als zodanig tekende hij tot nu toe voor diverse hitnummers in het Papiaments op Curaçao, Aruba en de rest van de Antillen. Ook viel Ephrem J ontzettend in de smaak in de Dominicaanse Republiek en Venezuela met een aantal composities in het Spaans. Behalve in Willemstad stond hij samen met grote buitenlandse beroemdheden in grote shows in Los Angeles en Miami op het podium. Sinds 2009 werken Ephrem J en zijn managementteam ADEJ Productions intensief aan de internationale doorbraak van de Curaçaose vertolker. Een digitale schijf met Spaanstalige nummers vergezeld van een audiovisuele productie hiervan, werd opgevolgd door de opname in de Dominicaanse Republiek van het grote hitnummer ‘Amor en la Luna’. Hij schreef dat nummer zelf. Vooral deze laatste productie trok veel meer de aandacht van buitenlandse platenbedrijven en artiestenmakelaars. Een van deze ondernemingen betrof PLM waaronder ook de wereldberoemde formatie Aventura en de zangers Eddy Herrera en Jeffry & Eddy-K vallen. Inmiddels heeft Ephrem J vaak in het buitenland opgetreden en behalve positieve recensies ook grote indruk gemaakt op promotors. Zijn managementteam meldt nu dat de Curaçaose vertolker Europa gaat trachten te veroveren.

Radiostations draaiden in de loop van dit jaar ook al zijn hits en nu krijgen fans in België en Nederland de kans hem te zien optreden. Zijn Europese toer begint 25 juni 2010 in Oirschot, Nederland. Hij treedt dan op voor het Latino K-Risma Events. Ook staat hij op het podium op het Belgische Afro Latino Festival.

De Curaçaose zanger hoopt hiermee ook in Europa door te breken, na eerdere optredens in de Verenigde Staten, Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek.