:: NIEUWS ~ NOTISIA

EXPOSITIE 'RESPECT' 

Door Runny Margarita & Frenshelo Janzen

:: Website 
www.AntillianStars.com

:: Boeken
 
info@antillianstars.com

HOME

CATEGORIE

PERSBERICHT

Van 21 mei t/m 6 juni 2010 zijn er schilderijen en tekeningen te bezichtigen van Runny Margarita en Frenshelo Janzen in ‘Galerie Delicatessen’. Tevens vertoont Runny Margarita de door hem opgenomen beelden van het declamatie concours 2009 op de Dappermarkt in Amsterdam.

Runny Margarita (1953, Curaçao) is een allround kunstenaar. Hij heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig kunstenaar, die met verve de vele disciplines die hij beheerst heeft vorm gegeven. Singer/Songwriter, Kunstschilder en Dichter. Runny is autodidact, hij heeft zich alles van nature aangeleerd. Hij treed regelmatig op en exposeert in Nederland en omgeving waar hij sinds 1972 woont.

Frenshelo Janzen (1986, Curaçao) begon van klein af met zijn grote passie tekenen. Op zijn 9de werd hij ontdekt door zijn moeder, toen hij een hoofd van een man op haar slaapkamermuur tekende. Zo ontdekte hij de wereld van het tekenen, later de kunstwereld. Hij tekende op muren, in het zand, op papier en met de raarste materialen probeerde hij iets vorm te geven. Ook Frenshelo is autodidact, hij heeft een aangeboren tekentalent. In zijn schilderijen kan je een heleboel karakters tegen komen, inspiraties opgedaan uit het dagelijks leven, zowel zijn achtergrond als zijn dagelijkse werk is in zijn werken verwerkt.

Opening met hapje en drankje:
Vrijdag 21 mei 2010 van 17.00u tot 20.00u
Muziek door Pablo Becerra (Spanje)
‘Spokenword’ door Leslie Ebony Perry (Amerika)

Adres en openingstijden:
Galerie Delicatessen
Sumatrastraat 32, 1094 ND Amsterdam
www.delicatessenzeeburg.com
Maandag tot en met zondag van 13.00u tot 19.00u

 Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:
AntillianStars contactpersoon: Simone Spong 06-54625355, s.spong@chello.nl