:: Biografie

SUMERA

:: Website 
www.AntillianStars.com

:: Boeken
 
info@antillianstars.com

HOME

CATEGORIE

Sumera Espinel Martinez is geboren in Nederland.

Sumera heeft een Antilliaanse moeder en een Portugese vader en groeide op in Spanje en Duitsland. Sumera is een mengeling van verschillende invloeden en dat geeft heel vaak mooie mensen. Sumera is niet een gemiddeld meisje om te zien, met haar lange haar en krullen en met een zeldzaam mooi eigen geluid. Sumera is waardig en ze heeft vooral een eerlijk oprechte uitstraling. Sumera studeert nu vier jaar Product Design, maar zingen is haar grote passie. We zullen vast meer van haar horen.

Sumera mag X Factor 2010 dan niet hebben gewonnen, er lijkt hoe dan ook een album van haar te komen. Mocht Sony Music besluiten af te zien van een deal met Sumera, dan gaan Stacey Rookhuizen en Angela Groothuizen een plaat met haar opmaken. Dat belooft Angela in De Telegraaf. Sumera moest enkele weken geleden herkansen met Kelvin en werd toen vrij onverwacht door de jury naar huis gestuurd. Stacey Rookhuizen die Sumera begeleide verteld: “Ik heb lang met haar gepraat. We hebben allerlei aanbiedingen van platenmaatschappijen gekregen. Ook van fotografen die gratis een portfolio voor haar willen maken. Ik ga haar zeker helpen.” Dus een plaat van Sumera komt er zeker.

Wat Sumera betreft is Nederland nog lang niet van haar af. Ze gaat zeker íets doen met zingen. Die zes weken optreden bij X Factor hebben haar duidelijk gemaakt dat ze dít echt wilt.